Vauhdikas värikuulasota eli paintball Liedossa      

Pelikentän ja välineiden vuokraus edullisesti

Keneen osuu ensimmäisenä ja kuka saa lipun omalle joukkueelleen? Kerää kokoon ryhmä ja tule ottamaan mittaa joukkueesi taidoista vauhdikkaassa lajissa! Meiltä voit vuokrata laadukkaat paintball-varusteet ja pelikentän, joka sijaitsee Liedon Pyhältössä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta.

Hauskuutta ja jännitystä samassa paketissa

Värikuulasota, paintball tai splättis on hauska ja jännittävä laji, joka sopii kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta. Se soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi polttariporukoille, synttäriväelle, työryhmille sekä kaveriporukoille. Mukaan tarvitaan vain runsaasti leikkimieltä ja reipasta urheiluhenkeä.

Ryhmästä muodostetaan kaksi tai useampi joukkue, jotka kisaavat värikuula-aseiden avulla. Peli sisältää hyvää yhteispeliä sekä taktikointia, väijymistä, syöksymistä ja hervotonta tulitaistelua.

Värikuulapeli tarjoaa ikimuistoisen tiimielämyksen kaikenlaisille ryhmille. Se on erilainen tapa viettää päivää, ja samalla kuntokin kohoaa kuin huomaamatta. Se on kokemisen arvoinen seikkailu, jossa nopeista jaloista ja terävästä päästä on hyötyä.

Varusteet ja pelikenttä värikuulapeliin

Järjestämme värikuulasotia toiveidenne mukaan. Palveluihimme kuuluu pelivarusteiden ja pelikentän vuokraus, joten saat kauttamme kaiken tarvittavan. Vuokrahaalareiden koot ovat XXS–6XL, joten sopivat suojavarusteet löytyvät kaikenkokoisille pelaajille.

Ota yhteyttä ja varaa peliaika!

Nopeatempoisen pelin jälkeen voitte rentoutua lämpimän kylpytynnyrin poreissa. Lue lisää paljun vuokrauksesta!